Pangstart – ØIF Arendal

Pangstart

Knallstart på sesongen.

ØIF Arendal leverte en prima førsteomgang, uten tekniske feil mot et utgruppert Follo-forsvar, og ledet 15-7 til pause. Follo kom sterkere tilbake i starten av andre omgang og knappet inn forspranget til 14-18 men tre kjappe ØIF-mål så var ØIF Arendal foran med 7 igjen og kampen var i realiteten avgjort.

Bortelaget beste var Andre Jørgensen, Svenn Medhus, Eirik Heia Pedersen og Sondre Paulsen. Håvard Augensen i forsvar bør også nevnes, og alle gutta skal ha honnør for en knallgod kamp.

Follo ble skremt av Eirik Heia Pedersen, der var det bom stopp for flere Follospillere i dag, Unge Pedersen er sterk og i toppform.

Dagens prestasjon står David Rui for. Et langt utspill fra målvakt Medhus til David som henter ballen over/bak sin egen skulder, klarer å holde toppfarta oppe og scorer med stor sikkerhet og selvtillit. Vakkert utført!

På slutten av kampen ble det tid for å showe og en flyver fra Andre Jørgensen, vakkert satt opp av Sondre Paulsen og et vakkert innspill over egen skulder fra Håvard Augensen gjorde at alle med hjerte i ØIF Arendal dro hjem fra Langhushallen med et smil om munnen.

Sluttresultat 20-28 i favør ØIF og en glitrende åpningskamp og et veldig bra utgangspunkt for en ny sesong i Postenligaen.