FIREPOENGER ONSDAG ØIF Arendal får besøk av Drammen onsdag

Skrevet av NTH

ØIF Arendals trener Leif Gautestad ser fremover mot en av årets viktigste hjemmekamper mot Drammen onsdag 29. september kl 19:00. Kampen spilles i Nedeneshallen, og det blir også denne gangen knyttet spenning til om vi klarer å komme over 1000 betalende tilskuere.

På tekstmelding skriver Gautestad at han er imponert over en flott opphenting mot Viking Stavanger søndag i Stavanger. ØIF Arendal lå under 16-10 til pause. Sluttresultatet ble 30-30 som gir 5 poeng og foreløpig tredjeplass i Postenligaen, ett poeng bak Elverum og Drammen. Elverum møter Fyllingen borte onsdag, og der kan alt skje, så midtukes kan det ha skjedd endringer i toppen.

Det er fremdeles usikkert om Terje Østerhus må stå over kampen onsdag etter at Jo Svendsen fikk litt røff behandling i Stavanger Idrettshall. 

Oppfordringen er klar, møt opp i Nedeneshallen onsdag 29. september i god tid før kampen starter kl 19:00. Det blir litt av en kamp, og etter en bra laginnsats søndag i andre omgang, forventer Gautestad støtte fra publikum slik at Drammenserne kan slås i både første og andre omgang.