Hjemmeseier mot BSK/NIF – ØIF Arendal

Hjemmeseier mot BSK/NIF

ØIF Arendal innkasserte sin fjerde hjemmeseier på rad i kampen mot BSK/NIF

ØIF Arendal møtte BSK/NIF til hjemmekamp i Nedeneshallen i går, søndag 12.12.11.

Hjemmelaget startet bra med å sette første ballen i nota allerede i første spilleminutt. Lagene fulgte hverandre gjennom hele første omgang. Guttene kunne gå til pause med en knapp ledelse på stillingen 13 – 12.

Guttene viste at de har vinnervilje og tæl til å stå opp i en kamp hvor ikke alt gikk på skinner. Noen skudd i stengene, og et par straffebom var fasiten etter første omgang var ferdigspilt.

De rød/sorte begynner andre omgang sterkt, og er oppe i en 17 – 14 ledelse etter ca 10 minutter er spilt i andre omgang.

BSK/NIF vil allikevel ikke gi tapt selv om ØIF Arendal rykker i fra, og utligner til 17 – 17 når det er gått snaue tyve minutter av andre omgangen.

Deretter setter hjemmelaget grepet om kampen, og slipper aldri BSK/NIF nærmere innpå enn at guttene leder med tre mål over gjestene.

Når dommeren blåser av etter 2×30 minutter står det 28 – 23 til hjemmelaget, og den fjerde hjemmeseieren på rad kan innkasseres av fornøyde spillere. Med denne solide prestasjonen klatrer ØIF Arendal til en femteplass på tabellen, og fortsetter guttene i samme leia, ser dette ut til å kunne bli nok en sesong hvor Arendal markerer som en håndballby med et topplag i Postenligaen. Etter en litt trå start på sesongen, begynner det virkelig å lukte fugl av spillet og innsatsviljen til guttene i rød/sort nå.

Tobias Gjertsen er endelig tilbake etter en høstsesong med pendling mellom Norge og Danmark, hvor han har gått på skole for å kvalifisere seg til å bli kjøreskolelærer. Han gjør en meget solid jobb på streken, og sørger for gode rom og åpninger til sine medspillere når han ikke selv er sist på ballen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Tilbake for fullt er også Elias Haldorsson, som markerer seg med meget godt spill i andre omgangen.

Flere spillere står også frem i kampen. Andre Hofstøl Jørgensen blir som tippet av de som følger oss på Facebook, toppscorer for ØIF Arendal i kampen, med 11 nettkjenninger.

En svært solid kamp også av Eirik Heia Pedersen både i forsvar og angrep. Han mottok bestemannspremien fra Svermen etter endt kamp.

(Artikkelen fortsetter under bildene)

Det ble også utdelt en spesialpris i hallen denne kvelden. Kveldens Bjarne pris gikk til en kjent og kjær spiller som gjestet Nedeneshallen denne kvelden, nemlig Erlend Egeland. Begrunnelsen for prisutdelingen var at Egeland for andre gang på rad røk på et rødt kort når han kom på besøk med BSK/NIF i Nedeneshallen.

Det var 577 tilskuere i hallen og så kampen. Vi ser gjerne flere tilskuere på en søndags kveld, så det er bare å oppfordre alle som var til stede å ta med seg en venn på neste hjemmekamp, slik at vi får fylt opp alle setene i hallen.

Som den gamle visa sier: Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir!