Kvartfinalen glapp i sluttminuttene – ØIF Arendal

Kvartfinalen glapp i sluttminuttene

Det ble en jevn kamp mellom ØIF Arendal og Haslum i går i Nadderudhallen når det var duket for kvartfinalen i herrenes NM cup. Guttene i rød/sort fikk en treg start, og etter tolv minutter hadde de kun scoret ett mål.

Da la Leif Gautestad ned timeout kortet og fikk en prat om hvordan guttene skulle spille for å få hull på byllen. Det hjalp tydeligvis, for ØIF Arendal hentet inn forspranget som Haslum hadde opparbeidet seg, og etter en stund kunne publikum

konstatere at stillingen var 9 – 9. Det var på nytt nerve i kampen. Lagene kunne gå til pause på stillingen 14 – 13, og kampen var helt åpen.

Kampen vippet frem og tilbake, og ØIF Arendal guttene spilte som løver. På et tidspunkt var faktisk guttene i rød/sort oppe i ledelse på stillingen 26 – 27.

Det var på dette tidspunktet, i sluttminuttene av kampen, at det dessverre glapp for gjestene. Eirik Heia Pedersen røk på en tominutters utvisning, og Haslum så dermed sitt snitt til å rykke fra. Når fløyta blåste etter 2×30 minutter, måtte ØIF Arendal dessverre innse at Haslum ble ett nummer for store i denne kampen, og at det endte 30 – 27 til hjemmelaget.

Det er allikevel mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Spillet satt mye bedre enn det har gjort i de foregående kampene, og det er håp om at storspillet kan fortsette. Da kan det bli veldig gøy å følge guttene videre.