Poengdeling i Tønsberg – ØIF Arendal

Poengdeling i Tønsberg

Vårsesongens første oppgjør endte 20 - 20 mot Nøtterøy

Etter vinterpausen i januar startet ØIF Arendal vårsesongen med bortekamp mot Nøtterøy i Nøtterøyhallen ved Tønsberg. Nøtterøy har vist seg å være en tøff motstander i alle tidligere oppgjør, og det skulle ikke bli noen endring på det denne gangen heller.

De rød/sorte hadde god støtte på tribunen, da mellom 60 – 70 supportere fra Svermen hadde tatt turen til Tønsberg denne søndags kvelden. De håpte på festhåndball og en spennende kamp, og guttene levde absolutt opp til forventningene.

Lagene fulgte hverandre tett fra starten av, og Medhus hadde tydeligvis bestemt seg for å lukke buret denne kvelden. Hele tre strafferedninger vartet han opp med i første omgangen.

Her kan du se video av Medhus sine strafferedninger i første omgang. At ØIF Arendal har en av Norges beste målvakter er det liten tvil om.

Sluttminuttene av første omgang ble dramatiske, med kaos på banen. Nøtterøy får sendt avgårde et langskudd fra 20 meter som gikk i mål, og første omgang ender med stillingen 8 – 10.

Etter pausen kom Nøtterøy sterkt tilbake, og tar igjen forspranget ØIF Arendal har opparbeidet seg i første omgang. Deretter fulgte lagene hverandre som skygger gjennom hele andreomgangen. Medhus fortsatte storspillet i mål, og kunne vel fortjent motta bestemannsprisen etter kampslutt.

Fasiten etter første kamp i vårsesongen ble 20 – 20, og poengdeling. ØIF Arendal ligger nå på femteplass på tabellen, med to poeng opp til bronseplassen, som for tiden innehas av Haslum.