Stor stemning i Nedeneshallen – ØIF Arendal

Stor stemning i Nedeneshallen

ØIF Arendal G18 arrangerte kvalifisering for landsserien hjemme i Nedeneshallen. Motstanderne var Oppsal, Fram Larvik og Viking Stavanger. Etter uavgjort 22-22 mot Oppsal lørdag morgen og seier 36-31 mot Fram Larvik lørdag kveld, var det duket for ren finale mellom ØIF Arendal og Viking Stavanger om hvem som skulle ta seg videre fra puljen søndag morgen.

At det var en opplagt og tent ØIF gjeng som stod klare var det ingen tvil om. ØIF tok tidlig kontroll på kampen, og til tider glimrende målvaktsspill av Atle Janssen i kombinasjon med gode avslutninger av Herman Vildalen, gjorde at laget opparbeidet seg en 7-2 ledelse. Omgangen fortsatte i samme stil, redninger av Atle og gode kombinasjoner mellom Thor-Atle Drange Jørgensen, Stian Michelsen og Herman Vildalen gjorde at det stod 12-6 til pause. I andre omgang slapp Viking mer til, men kom aldri nærmere enn 12-16. ØIF kontrollerte inn til en sikker 23-18 seier og er dermed klare for årets landsserie!

Eirik Køpp (bildet) har styrt laget på banen og vært meget sentral, både som målscorer og playmaker denne helgen. Avgjørende har også Atle Janssen i mål vært. Thor-Atle D. Jørgensen og Grunde Sakariassen har briljert på kantene og Gisle Eckholt har styrt butikken bakover sammen med Stian Michaelsen og Herman Vildalen. Herman har også notert seg for mange mål denne helgen.

Dette er et spennende lag, som vi gleder oss til å se mer av denne sesongen. Laget er nå ett av 16 lag fra hele Norge, som er kvalifisert for landsserien for G18 lag. Vi gratulerer Vidar Paulsen og gutta og ønsker lykke til videre!