VI SKAL SPILLE CUPFINALE! – ØIF Arendal

VI SKAL SPILLE CUPFINALE!

Vi banket Elverum - IGJEN - og vender nesen mot cupfinalen i Oslo Spekrtum lille nyttårsaften. Der møter vi Bodø!

Yes!! Vi skal spille klubbens førstecupfinale – noensinne!
I semifinalen banket vi Elverum 26-23 og møter Bodø i cupfinalen i Oslo Spektrum  30. 12!

Det var en jevn kamp der Elverum ledet med ett og to mål frem til det gjensto ti minutter av første omgang. Da satte vi inn et rykk og ledet med tre.
Til pause ledet vi med ett, etter en litt klønete avslutning på omgangen.

I andre omgang kjørte vi kampen, men sprakk etter ti minutter ut i andre omgang.
SÅ…. ! Satte vi inn støtet, mens Medhus stengte buret fullstendig!
Vi gikk av banen med en vel fortjent tremålsseier!

I den andre semifinalen i cupen banket Bodø Haslum med elleve mål på bortebane.
Det betyr at det blir Sør mot Nord i finalen!

Nå har vi slått Elverum to ganger, Haslum en gang og regjerende norgesmesterne, Fyllingen i årets serie. Det eneste tapet vi har hatt i år er mot cupfinalemotstander, Bodø.
Det er ingen tvil om at dette er en kamp vi vil vinne – og en skalp vi skal ha i troféskapet!

Magnus Jøndal ble kåret til banens beste spiller. Han skinte om kapp med 2500 tilskuere – og foran en litt fortumlet landslagstrener, som ledet Elverum i Sparebanken Sør Amfi!

Det hjalp lite at landslagstreneren sparte sin egen Andre Lindboe i landskampen i helga, mens Jøndal spilte samtlige 60 minutter!

Vi kommer tilbake med mer info om busser, hoteller, billetter og mer til historiens viktigste kamp i vår historie!