Sander Løveid Simonsen (19) forlenger med ØIF Arendal

Supertalentet Sander Løveid Simonsen har undertegnet for ØIF Arendal i minst to sesonger til. I avtalen som han nettopp har signert, er det også en opsjon på et tredje år.

Skrevet av ØIF Arendal

Sander Løvlie Simonsen har over en lengre periode vært fast inventar på 98-landslaget. Med 12 kamper er han faktisk en av dem som kan kalles rutinerte på «sitt» landslag. Og med 28 mål på disse 12 kampene, har han benyttet anledningen til å markere seg godt.

I ØIF Arendal konkurrerer han om spilletid på høyrekanten med svært så rutinerte Sondre Paulsen. Det skremmer ikke unggutten.

Sander Løveid Simonsen om kontraktsforlengelsen:
«ØIF Arendal er en klubb jeg trives veldig godt i. Det er en fin gjeng å være en del av, og et svært godt miljø. Klubben har store ambisjoner. Det har jeg lyst til å være med å bidra til. Jeg tror det er riktig plass for meg å utvikle meg videre. Og jeg drømmen om å bidra til at vi skal klare å kvalifisere oss til Champions League før kontraktstiden er over».

Sportssjef André Jørgensen Hofstad uttaler om Sander Løveid Simonsen:
«Først og fremst er jeg veldig glad for at Sander fortsetter i ØIF Arendal. Han er et egenprodusert håndballtalent utenom det vanlige og som passer godt inn i den profilen som vi ønsker å identifisere oss med. Sander har alle forutsetninger til å utvikle seg til å bli en topp nasjonal håndballspiller. Han er en stille og rolig gutt. Han er dønn seriøs i sitt treningsarbeid og fører en livsstil godt forenlig med det å være en toppidrettsutøver. Jeg har veldig stor tro på Sander. Og jeg tror at han kan utfordre Sondre Paulsen på spilletid ute på høyrekanten i kommende sesong. En konkurransesituasjon som godt kan komme til å gjøre dem begge bedre».

Fakta om Sander Løveid Simonsen:

Født 9. juli 1998
Høyde 184,5 cm
Vekt 82
Født i Arendal

Klubber: Sørfjell og ØIF Arendal