Endelig til semifinale i sluttspillet! – ØIF Arendal
Jubelen stod i taket i Sparebanken Sør Amfi.

Endelig til semifinale i sluttspillet!

Jubelen stod i taket i Sparebanken Sør Amfi da ØIF Arendal endelig tok seg videre fra til semifinale i sluttspillet. FyllingenBergen ble sendt hjem med sifrene 30-25 i den tredje og avgjørende kvartfinalen.

Foregående to sesonger har det blitt rask exit i sluttspillet. Som seriemester ble ØIF Arendal slått ut i kvartfinalen både i 2014/2015 og 2015/2016. Og det var virkelig ikke vanskelig å se på ØIF-gutta etter kampen at dette betydde mye for sørlandslaget. Hele laget jublet hemningsløst da sluttsignalet gikk.

Og nær sagt som vanlig så svinger det i kampene mellom ØIF Arendal og FyllingenBergen. I den første hjemmekampen som ØIF tapte, ledet laget med 7 mål en periode ut i andre omgang. Men tapte altså allikevel. I bortekampen i Bergen, var FyllingenBergen foran med 5 mål. Allikevel var det ØIF Arendal som kunne juble over seier da kampen var slutt. I dagens oppgjør ledet FyllingenBergen med 4 mål i første omgang. Men det var altså hjemmelaget som ledet da det gjaldt som mest, da dommerne blåste av kampen. Dermed blir det semifinale i Sparebanken Sør Amfi.

Eirik Heia Pedersen som spiller med en vond skulder, ble med sine fire scoringer kåret til banens beste spiller. Høyst imponerende med tanke på at han har en skulder som er skadet og «nesten ikke virker».

Slik spilles resten av sluttspillet:

Semifinaler:
Høyest rangerte lag fra GRUNDIGligaen velger motstander. De to høyest rangerte gjenværende lagene fra GRUNDIGligaen kan ikke møtes.