ØIF Arendal knuser Falk Horten i serieåpningen! – ØIF Arendal

ØIF Arendal knuser Falk Horten i serieåpningen!

Første eliteseriekamp for sesongen mot Johnny Jensen og Flak Horten gikk strålende og ØIF Arendal vinner med tretten mål!

Åsmund Strat starter kampen i buret istedenfor nyervervelsen Uros Tomic. Josip Vidovic starter kampen bra for ØIF Arendal og skårer det første målet, Falk Horten svarer umbiddelbart på ett straffekast der Eirik Heia Pedersen også får gult kort. Kristoffer Pedersen fra Kragerø kommer inn og tar to straffekast de første syv minuttene men bommer dessverre på begge. August Baskår Pedersen skårer sitt første for dagen da det er gått åtte minutter spilt og stillingen er 2-2. Anders Sikare Myhra skårer umiddelbart etterpå og stillingen er 3-2. Falk Horten snur kampen ved nr 4 på Falk Horten Kapular og leder 3-4.

Fjorten minutter spilt og Josip Vidovic skårer sitt andre for dagen 4-4. August Baskår Pedersen også med sitt andre for dagen og snur kampen 5-4 til ØIF Arendal. Anders Skiaker Myhra skårer sitt første mål for ØIF Arendal 6-4. Falk Horten reduserer med to kjappe mål og stillingen ble 6-6 atten minutter spilt. 20 minutter spilt og Kragerø gutten Kristoffer Pedersen skårer sitt første for dagen 8-7. Sondre Paulsen skårer et par kjappe mål og ØIF Arendal leder 11-8, fem minutter før slutt. Laurits Rannekleiv skaffer et straffekast for ØIF Arendal og Sondre Pauslen øker ledelsen med sin femte skåring for dagen 12-9. 28 minutter spilt og Sondre Paulsen skårer også ØIF Arendal sitt siste mål før pause og øker ledelsen til 13-10.

Andre omgang er i gang og ØIF Arendal får tildelt straffekast der er Sondre Paulsen sikker og skårer sitt syvende for dagen 14-10. ØIF Arendal får enda en gang tildet straffekast og også der er Sondre Paulsen sikker, 15-11. Sondre Paulsen enda en gang dermed med sin niende for dagen. Uros Tomic starter andre omgang i buret og redder straffekast med påfølgende skudd, dobbelredning for Uros! Der Sander Simonsen skårer på den påfølgende kontringen, 17-10 til ØIF Arendal.

Ni minutter spilt av andre omgang og Laurits Mo Rannekleiv som har hatt en veldig god oppkjøring skårer sitt første for dagen, 18-12 til ØIF Arendal. Sondre Paulsen som idag spiller bakspiller gjorde sakene sine veldig bra og skåret sitt tiende for dagen 20-14 til ØIF Arendal. Fjorten minutter spilt og Josip Vidovic skårer sitt første i andre omgang og ØIF Arendal leder 22-15. Seksten minutter spilt og Kaptein Eirik Heia Pedersen øker ledelsen for ØIF Arendal 23-16. August Baskår Pedersen med sitt fjerde for dagen og ØIF Arendal leder med ni mål 25-16. Eirik Heia Pedersen øker nok en gang ledelsen for ØIF Arendal dermed er stillingen 26-17 til ØIF Arendal. David Rui som akkurat er tilbake fra skade øker den gode ledelsen for ØIF Arendal 29-18! Laurits Rannekleiv med sitt fjerde for dagen og øker ledelsen 30-19 til ØIF Arendal. Flak Horten får straffekast og Åsmund Strat kommer inn og redder. 2000 spilleren Sindre Andersen kommer inn de siste minuttene av andre omgang og gjør sakene sine bra, øker ledelsen for ØIF Arendal 31-19. Også Oscar Duus Carlsen som er 2000 spiller kommer inn og skårer 32-19 dette blir også kampens siste mål.