ØIF Arendal med cupexit etter tremålstap – ØIF Arendal
Kristoffer Pedersen

ØIF Arendal med cupexit etter tremålstap

ØIF Arendal lå under mesteparten av kampen og var tafatte, dermed ble det tap og cupexit mot Runar fra Sandefjord.

Runar startet kampen best med to kjappe skåringer før det var spilt to minutter. Sondre Paulsen med sitt første for dagen på straffekast Åsmund Strat startet kampen i buret, Uros Tomic er heller ikke med i dagens tropp grunnet skade. Etter allerede fem minutter spilt får spiller nr. 8 M. Gorensek på Runar rødt kort! Anders Skiaker Myhra med sitt første for dagen, 3-2 etter fem minutter. Anders Skiaker Myhra igjen, 4-3. Runar svarer umiddelbart 4-4. Tolv minutter spilt og unggutten Marcus Evensen kommer inn og gjør to fantomredninger! Sondre Paulsen medJos sitt andre for dagen etter tretten minutter spilt, 5-5. Runar svarer umiddelbart, 5-6. Josip Vidovic med sitt første for dagen, 6-6. Straffekast til Runar som de også skårer på, 6-7. Laurits Rannekleiv med sitt første for dagen, 7-8. Atten minutter spilt og Josip Vidovic med sitt andre for dagen, 8-9. August Baskår Nitten minutter spilt og August Baskår Pedersen med sitt første for dagen, 9-9. Straffekast til Runar som igjen går opp i ledelsen, 9-10. Nitten minutter spilt og August Baskår Pedersen igjen, 10-11. Tjueseks minutter spilt Josip Vidovic, 11-12. Unggutten Marcus Evensen som har stått mesteparten av første omgang har gjort sakene sine bra!

Andre omgang:

Eirik Heia Pedersen starter andre omgang med et mål, 13-14. Der Runar svarer umiddelbart, 13-15. To minutter spilt Anders Skiaker Myhra med sitt tredje for dagen, 14-16. Anders Skiaker Myhra igjen, 15-16.  Sondre Paulsen revansjerer for ØIF Arendal, 16-19 etter seks minutter spilt. Kapteinen stiger frem og kriger inn mål, 17-19. Sondre Paulsen svarer med en gang etter dette, 18-19. Sondre Paulsen igjen, 19-20. Kapteinen stiger frem igjen, 20-20 etter ti minutter spilt. Tolv minutter spilt Josip Vidovic, 21-21! Runar svarer på et straffekast rett etterpå, 21-22. Kristoffer Pedersen fra Kragerø reduserer for ØIF Arendal, 22-24. Kaptein Eirik Heia Pedersen stiger frem, 23-24 etter seksten minutter spill. Sondre Paulsen med en flyver, 24-25 til ØIF Arendal. Tyve minutter spilt og Laurits Rannekleiv, 25-26. Tyvetre minutter spilt Sander Simonsen med sitt første for dagen, 27-30. Tyvefire minutter spilt og Kristoffer Pedersen med sitt andre for dagen, 28-31. Kristoffer Pedersen igjen, 29-32. Tyvesyv minutter spilt Anders Siaker Mhyra, 30-33. Josip Vidovic, 31-34. August Baskår Pedersen, 32-35. Kristoffer Pedersen gjorde en meget god kamp og ble kåret til banens beste.