Ettmålstap mot Bækkelaget – ØIF Arendal

Ettmålstap mot Bækkelaget

ØIF Arendal tapte med ett mål mot Bækkelaget i Oslo.

August Baskår Pedersen scoret ØIF Arendals første mål, etterfulgt av Kenny Ekman, 2-1 til ØIF Arendal. August Baskår Pedersen ser en svær luke i Bækkelaget-forsvaret, 3-2 til ØIF Arendal. Sander Simonsen med sitt første for dagen, 5-2 til ØIF Arendal. Bækkelaget svarer på straffekast, 5-3.  Uros Tomic startet kampen i buret. Eirik Heia Pedersen gjør sitt andre for dagen, 7-4 til ØIF Arendal. Bækkelaget svarer på straffekast, 7-5 til ØIF Arendal. Kaptein Eirik Heia Pedersen gjør sitt tredje for dagen, 8-5 til ØIF Arendal. Kristoffer Pedersen også med sitt første for dagen, dette på straffekast, 9-7 til ØIF Arendal. Bækkelaget snudde kampen, 10-12. Kristoffer Pedersen igjen, 11-12 til ØIF Arendal. Bækkelaget svarte umiddelbart, 13-12. Josip Vidovic skårer sitt første for dagen, 13-12. Sander Simonsen skårer for et ØIF Arendal i undertall, 13-14. Josip Vidovic igjen, 15-17. August Baskår Pedersen for ØIF Arendal 17-19.

August Baskår Pedersen starter andre omgang bra, 19-20. Josip Vidovic med sitt femte for dagen, 20-20 to minutter av andre omgang. ØIF Arendal har snudd kampen, 23-21. Kaptein Eirik Heia Pedersen, 22-24 etter åtte minutter av andre omgang. Anders Myhra skårer sitt første for dagen 25-23 til ØIF Arendal. Bækkelaget har igjen snudd kampen, 25-27 etter fjorten minutter. Sondre Paulsen gjør sitt andre for dagen, 26-27 til ØIF Arendal. Josip Vidovic igjen, 27-27. Sondre Paulsen igjen, 28-28. Kampen svingte frem og tilbake, men ØIF Arendal tapte tilslutt 35-34.