ØIF Arendal tapte mot Drammen – ØIF Arendal

ØIF Arendal tapte mot Drammen

Poengjagene Drammen møtte ØIF Arendal etter to tap på rad i eliteserien.

Sander Simonsen skåret kampens første mål etter ett minutt spilt. Kenny Ekman fikk kampens første 2 minutter i det påfølgende angrepet.  1-1 etter tre minutter spilt. Drammen gikk opp til 1-4 etter fem minutter spilt. Sondre Paulsen banket inn 2-5, etter ti minutter spilt. August B. Pedersen reduserte for ØIF Arendal 3-9. Josip Vidovic reduserte igjen for ØIF Arendal, 9-4 etter seksten minutter spilt. Sondre Paulsen reduserte igjen, 10-5 etter sytten minutter spilt. Eirik Heia Pedersen satte inn sitt første for dagen, 11-6 atten minutter spilt. Laurits Rannekleiv satte inn sitt første for dagen etter tjue minutter spilt. 11-7. August B. Pedersen puttet inn 12-8 etter tjueto sekunder. Laurits Rannekleiv kjempet inn 12-9. Eirik Heia Pedersen smalt inn 13-10 etter tjuetre sekunder. Sander Simonsen satte inn 14-11 etter tjuetre sekunder. ØIF Arendal gikk til pause 5 mål under. 16-11.

Eirik Heia Pedersen skåret omgangens første mål etter ett minutt spilt av andre omgang, 16-12. August B. Pedersen er sikker på kontringa fra Eirik Heia Pedersen, 17-13 ette fire minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen kommer løper gjennom forsvaret til Drammen og setter ballen i mål, 18-14. Eirik Heia Pedersen steig til værs og satte ballen i mål, 19-15 etter syv minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell som har vært skadet siden han kom til klubben, fikk i dag sin debut. Josip Vidovic skåret 21-16. Sander Simonsen satte inn 21-17.  Jesper Munk satte inn 24-18 etter tretten minutter spilt av andre omgang. Jesper Munk igjen, 24-19. August B. Pedersen kontret inn 24-20 etter femten minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen satte inn 25-21. August B. Pedersen satte inn sitt femte for dagen, 26-22 etter atten minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell skåret sitt alle første mål for ØIF Arendal! 27-23 etter tjue minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen satte inn sin første syv-meter for dagen. 27-24. Eirik Heia Pedersen steg opp og satte inn 27-25, tjuetre minutter spilt av andre omgang.  Åsmund Strat satte inn 27-26!!! Tjuefire minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen satte inn 29-27 tjueseks minutter spilt. August igjen, 30-28.