ØIF Arendal med overlegen seier mot Sandnes! – ØIF Arendal

ØIF Arendal med overlegen seier mot Sandnes!

ØIF Arendal møtte poengjagende Sandens, i en kamp hvor Josip Vidovic herjet med motstanderen. Slik var kampen:

Jesper Munk scoret kampens første mål, deretter la Josip Vidovic på til 2-1 etter to minutter spilt. Josip Vidovic scoret sitt andre for dagen, 3-3. Josip Vidovic igjen med scoring, 4-3 etter syv minutter spilt. David Rui la på til 5-4 etter åtte minutter spilt. Kristoffer Pedersen var sikker fra syv-meteren og scoret sitt første for dagen, 6-5. Martin Lindell viser frem sin kraftfulle skudd arm, 7-5 etter tolv minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen sikkert fra høyre ving, 8-9. David Rui er sikker fra venstre ving, 9-9 etter atten minutter spilt. Martin Lindell hopper opp og smeller ballen i mål, 10-10. Josip Vidovic får lurt ballen i mål, 11-10 etter tjueto minutter spilt. Martin Lindell igjen, 12-10. Igjen våres Svenske venn, 13-11. David Rui setter inn 14-11 etter tjuefem minutter spilt. Josip Vidovic finter ut Sandnes spillerne og setter ballen enkelt i mål, 15-11 etter tjueseks sekunder. Sondre Paulsen setter ballen sikkert i mål, 16-13 i omgangens siste spilleminutt. Eirik Heia Pedersen satte inn omgangens siste mål, 17-13.

Andre omgang:

Martin Lindell satte inn omgangens første mål, 18-13.  Laurtis Rannekleiv bytta med Jesper Munk på streken og satte inn, 19-15 etter tre minutter spilt. Sondre Paulsen er også sikker på syv meteren, 20-15. Jesper Munk setter inn 21-16 etter fem minutter spilt. Josip Vidovic er sikker alene mot Sandnes sin keeper, 22-16. Josip Vidovic igjen! 23-16 etter seks minutter spilt. Sander Simonsen kommer inn og setter ballen enkelt i mål, 24-17 etter åtte minutter spilt. Sondre Paulsen er igjen sikker fra syv-meteren, 25-18 etter ti minutter spilt. Josip Vidovic setter ballen i mål igjen, 26-19. Sander Simonsen er igjen sikker, 27-19. Jesper Munk setter ballen sikkert i mål, 28-20 etter tretten minutter spilt. Kristoffer Pedersen fra Kragerø setter ballen sikkert i mål, 29-21 etter femten minutter spilt. David Rui har dagen, sitt fjerde mål på like mange forsøk, 31-22. Josip Vidovic og Sander Simonsen spiller en flyger som Josip sikkert setter i mål, 32-22.  David Rui setter ballen sikkert i mål, 33-22 etter tjue minutter av andre omgang. Sondre Paulsen er igjen sikker fra syv-meteren, 34-25 etter tjuefem minutter spilt. Kristoffer Pedersen setter ballen sikkert i mål, 35-26. Jesper Munk står alene på streken og setter ballen i mål, 36-26. August B. Pedersen kommer inn og setter ballen i mål, 37-26. Kristoffer Pedersen setter inn kampens siste mål, 38-27.