ØIF Arendal banket Kolstad! – ØIF Arendal

ØIF Arendal banket Kolstad!

ØIF Arendal møtte ett Kolstad i poengnød. De fikk ikke med seg de poengene de trengte fra Arendal.

Martin Lindell viste seg frem fra start å scoret kampens første mål etter to minutter spilt, 1-0. August B. Pedersen scoret sitt første for dagen etter tre minutter spilt, 2-0. Martin Lindell scoret igjen, 3-1. Josip Vidovic satte inn redusering for ØIF Arendal, 4-4 etter åtte minutter spilt. Martin Lindell satte inn 5-5, etter ti minutter spilt. Laurtis Rannekleiv satte inn sitt første for dagen, 7-6 etter femten minutter spilt. Laurits Rannekleiv kjempet inn sitt andre for dagen, 8-6 etter sytten minutter spilt. Igjen Laurits Rannekleiv, 9-7 etter nitten minutter spilt. Josip Vidovic seg til værs og satte inn 10-7. Kristoffer Pedersen satte inn sin første syv-meter for dagen, 11-8 etter tjueen minutter spilt. Sander Simonsen satte inn sitt første for dagen, 12-7 etter tjuetre minutter spilt. Kristoffer Pedersen satte inn sin andre syv-meter i kampen, 13-9 etter tjuefem minutter spilt.  ØIF Arendal gikk til pause i ledelsen, 15-13.

August B. Pedersen satte inn sitt andre på like mange forsøk. Josip Vidovic svarte med samme mynt, sitt fjerde mål på like mange forsøk, 17-14. Josip Vidovic igjen, 18-15. Josip Vidovic med sitt sjette mål for dagen, 19-16 etter åtte minutter spilt. Sondre Paulsen satte inn sitt første for dagen, 20-16. August B. Pedersen løp og satte inn 21-17. Uros Tomic redder straffe fra Kolstad etter tolv minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen satte inn sitt andre for dagen. August B. Pedersen løp inn kontringen og satte inn sitt fjerde for dagen, 24-20. Josip Vidoic kjempet inn mål, 25-22 etter nitten minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen  lurte inn sitt tredje for dagen, 26-22 etter tjueto minutter. August B. Pedersen igjen, 27-22. Sondre Paulsen satte inn sin første syv-meter, 28-24 etter tjueseks minutter spilt av andre omgang. Kristoffer Pedersen lurte ballen gjennom beina på Kolstads keeper, 29-24 etter tjueåtte minutter spilt. Kampen endte med seier, 29-25.