Haslum HK har slått både Elverum og Drammen og «plager alltid» ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Haslum HK har slått både Elverum og Drammen og «plager alltid» ØIF Arendal!

ØIF Arendals siste motstander på hjemmebane før jule- og EM-pausen er også en av erkerivalene i Eliteserien, Haslum. Et lag det er vanskelig å forstå seg på i årets sesong. De har slått både Drammen og Elverum. Men også tapt for Falk Horten og Kolstad. Motsatt kamp i Nadderudhallen endte uavgjort!

Bærumsklubben ligger på 5. plass i Eliteserien. Sist gang lagene møttes endte kampen uavgjort 21-21 i Nadderud Arena. En kamp hvor Erlend Mamelund nok en gang «plaget» våre gutter! Akkurat som han gjorde på vårparten da vi hadde håpet vi skulle spille om medaljer i fjorårets serie.

Haslum startet årets sesong med seier, 26-30, borte mot Kolstad. Sesongen andre kamp var mot våre gutter ØIF Arendal og den endte altså 21-21. En kamp som ikke vil gå inn i historiebøkene som noe velspilt oppgjør.

Så kom det en litt tyngre periode for Haslum. Først tap for Falk Horten (26-25), et monster tap for Halden (41-23), før det ble uavgjort mot Bækkelaget (24-24) og FyllingenBergen (31-31). NM-finalist Bodø ble sendt nordover uten poeng (29-28) og Nøtterøy klarte heller ikke å tukte Bærumslaget (28-34).

Etter å ha tapt for Drammen i NM (31-30) klarte Haslum kanskje sesongens beste resultat mot Drammen i en svært så overraskende seier 31-26. Sandnes bli slått med ett mål, 29-30. Elverum ble for sterke. Det ble tap 26-34 og i forrige runde ble også Kolstad for gode. Haslum tapte 25-27.

I NM var det altså Drammen som ble Haslums overmenn. Det med knappes mulig margin, 31-30 vant Drammenserne i Drammenshallen. Før den tid hadde Haslum altså slått ut Elverum, Charlottenlund, Skarphedin og Nordstrand.

Så onsdagens motstander har så langt i sesongen altså slått både Drammen og Elverum. Tapt for Falk Horten og Kolstad.

Det er med andre ord en motstander som virkelig kan gjøre det vanskelig for topplagene. En motstander som har noe ekstra på «lur» når det står tradisjonelle topplag på den andre banehalvdelen.