Knuste Viking på bortebane – ØIF Arendal

Knuste Viking på bortebane

Det ble sesongens første klare seier til ØIF Arendal i dagens kamp mot Viking på bortebane i Stavanger Idrettshall.

Kampen begynte bra, og etter ni minutter var det uavgjort mellom de to lagene. Det glapp litt for guttene etter det, og med noen glipp i forsvar dro Viking fra i andre halvdel av første omgang.

Dermed gikk lagene til pause med en knapp ledelse til Viking med 19 – 16.

I andre omgang var det derimot et helt annet ØIF Arendal vi kunne se. Guttene reiste kjerringa så til de grader, jobbet som helter i forsvar og tettet igjen målet. Adin Sehovic storspilte og Tobias Gjertsen stoppet kontant Kjetil Strand og hindret med det mange innspill og skudd.

Guttene tok også veldig bra ansvar fremover, og puttet mål etter mål på et Viking lag som etter hvert måtte innse at dette gikk ØIF Arendal sin vei. Mange kunne nevnes her, men Elias Haldorsson fortjener allikevel å nevnes spesielt. Islendingen tok virkelig grep i kampen og puttet mål etter mål, både på direkte skudd og på flere returer.

Sluttresultatet ble til slutt formidable 36 – 27 til guttene i rødsort, et resultat vi bare må bøye oss i støvet for. Dette var en viktig seier, som smakte fantastisk godt.

Med to poeng i sekken med hjem, ligger ØIF Arendal nå på 7. plass på tabellen.

Les flere nyheter om ØIF Arendal på våre nettsider, Facebook gruppe og Twitter side.

Er ØIF klubben i ditt hjerte? Vil du være med på laget? Les mer om Folkeaksjen på våre nettsider.