Borteseier mot Haslum – ØIF Arendal

Borteseier mot Haslum

Sterkt av ØIF Arendal i Bærum.

ØIF Arendal møtte Haslum på bortebane i Nadderudhallen i kveld. Haslum hadde før kampen tredjeplassen på tabellen i Postenligaen mens ØIF Arendal hadde åttendeplassen.

I en kamp hvor ØIF Arendal i utgangspunktet var underdogs, var det tydelig at guttene fra Arendal ville noe helt annet enn å la kampen følge tabellplasseringene.

Guttene startet bra fra første avkast, og lagene fulgte hverandre som skygger, et øyeblikk med ØIF Arendal i ledelsen, det neste med Haslum et lite steg foran.Men en sisteskanse som Svenn Erik Medhus utgjorde tungen på vektskålen og holdt hele tiden ØIF Arendal inne i kampen. Til pause kunne lagene gå av banen med uavgjort 13 – 13.

Andre omgang begynte som første hadde sluttet, og kampen bølget frem og tilbake. Litt hawaihåndball til tider, men gutten lot ikke mange sjansene gå fra seg når de hadde muligheten til mål.

Svenn Erik Medhus sto også i andre omgang frem som en levende vegg, og lukket buret nesten helt og holdent.

Omtrent ti minutter før slutt var spenningen til å ta og føle på når Haslum hadde knappet inn ledelsen som ØIF Arendal hadde, og det sto 20 – 20. Så giret ØIF Arendal om, og med gode mål fremover, og superredninger bakover kunne jubelen slippes løs etter to ganger tretti minutter. Da var  det klart at seieren var i lommen på ØIF Arendal, med stillingen 27 – 23.

Svenn Erik Medhus ble svært fortjent kåret til banens beste spiller.

Denne skribenten har så mange superlativer på tungen at det er vanskelig å velge blant dem alle sammen, men supert, fantastisk, herlig og utrolig må i hvert fall brukes på en kveld som denne.