Hjemmeseier i lokaloppgjør – ØIF Arendal

Hjemmeseier i lokaloppgjør

Det var duket for årets store lokaloppgjør når ØIF Arendal møtte Grane til kamp i damenes 2. divisjon.

Lagene skuffet absolutt ikke, og med omtrent 200 publikummere i Nedeneshallen ble stemningen høy. Kampen bølget frem og tilbake, med ØIF Arendal et lite hestehode foran gjennom mesteparten av kampen.

Det var tydelig at her var det både idrettsglede og vinnervilje, for jubelen sto i taket for hvert mål som ble scoret på banen. Jentene fra Grane ville virkelig vinne, men ØIF Arendal klarte å holde unna. Jentene i rød/sort spilte en god kamp både i forsvar og angrep, og når omtrent halvparten av andre omgang var ferdigspilt, var stillingen 22 – 18 til hjemmelaget.

Derfra og inn til kampslutt satte hjemmelaget inn et ekstra gir, og med flott keeperarbeid og flere raske kontringer dro ØIF Arendal raskt fra Grane.

Etter at dommerne blåste av kampen og 2×30 minutter av årets store lokaloppgjør var ferdigspilt, kunne ØIF Arendal jentene gå jublende av banen med stillingen 30 – 18, og to nye poeng i sekken.