Svane Cup 2012 Noen seiere og noen tap....

Svane Cup 2012 er avsluttet. Sportslig endte det med noen seiere og noen tap….

Skrevet av NTH

Vi reiste nedover med 19 J98-spillere og to «innleide» keepere fra J99. Det var delt inn i to lag, og vi var så heldige at lagene våre fikk spille i samme hall både fredag og lørdag. Dette er jo en stor fordel sosialt, da alle får vært sammen hele tiden. Søndag hadde begge lag en kamp hver, da i hver sin hall.

Fredag startet begge lagene friskt mot to norske lag. Begge kampene endte i seier med to mål mot Tvedestrand og Bryne! 

Lørdag ventet to nye kamper i innledende pulje for begge lagene, denne gang mot danske lag. 

ØIF 1 møtte Vrå/Børglum og IF Stjernen. Dette var lag som viste seg å være «et nummer for store» for oss, og kampene endte henholdsvis 5-11 og 4-15. Dette året er vi «minst» i klassen, og ventet oss bra motstand, så det var ikke helt overraskende. Det ble tredje plass i puljen, og klart for B-sluttspill mot de to svakeste lagene i puljen til ØIF 2.

ØIF 2 møtte Espergærde IF og Vorup FB. Dette var en pulje der kampene var veldig jevne. Det ble en seier 9-6 og et tap 9-10. Laget endte på 2.plass i pulja og A-sluttspillet ventet mot de to beste lagene i pulja til ØIF 1.

ØIF 1 møtte Tvedestrand i første sluttspill-kamp. En jevn kamp, som dessverre endte med tremåls-tap. I siste kampen (søndag) ble Espergærde for sterke, og det ble tap 2-15.

ØIF 2 møtte IF Stjernen i første sluttspill-kamp. De ble for sterke for våre jenter, og det endte med 9-14 tap. I siste kamp mot Vrå/Børglum spilte dessverre jentene sin svakeste kamp for turneringen, og det endte med knepent 8-9 tap.