Seier i generalprøven! – ØIF Arendal

Seier i generalprøven!

Generalprøven i nye Sør Amfi endte med 3 målsseier

Det ble en tøff og fartsfylt batalje mellom ØIF og Runar i Sør Amfi i kveld. Dette var generalprøven før serieåpningen mot Viking HK 23.september, og vi fikk mye å glede oss over.

Runar åpnet best og ledet både 3-8 og 6-11 før ØIF sakte med sikkert klarte å hale seg innpå Haukerød-laget. Med god hjelp av Svenn-Erik Medhus bakerst, kunne ØIF gå til pause med 16-14 ledelse. I andre omgang økte ØIF ledelsen, og var på det meste foran med 6 mål, 27-21. Men de siste ti minuttene av kampen kladdet det litt for guttene, og Runar kom opp på 2 mål bak, 31-29. Men ØIF red av stormen og kunne kontrollere inn til 33-30 seier.

Dette var en bra gjennomføring! Det kladder litt første 10 og siste 10 minuttene, men de 40 minuttene i midten er veldig bra. Runar har et veldig sterkt lag, og det var godt for selvtilliten at vi klarer å hamle opp med dem, sier Leif Gautestad.

Ti forskjellige målscorere for ØIF, betyr også at ØIF har en god bredde denne sesongen
– Begge lag rullerer godt, og jeg fikk mange svar fra spillerne idag. Det er gøy å se at det er mange som er gode idag. Men det blir viktig for oss å være godt forberedt til enhver kamp denne sesongen, og vi må fortsette å trøkke på i treningsarbeidet frem mot seriestart.

700 tilskuere på en oppkjøringskamp er meget bra, og vi takker alle fremmøte for støtten, og håper alle kommer igjen den 23 september. Allerede onsdag er det ny kamp for Arendalsguttene, da er det Sandefjord Håndball i 3.runde i NM.
Viktig kamp, og jeg forventer at guttene jobber hardt med seg selv opp mot denne kampen. Det blir en tøff kamp mot en av opprykksfavorittene i 1.divisjon, påpeker Gautestad