Vant 30 – 24 over Bodø – ØIF Arendal

Vant 30 – 24 over Bodø

Guttene gjorde rent bord på hjemmebane mot Bodø

Etter at guttene reiste kjerringa borte mot Follo, var det spennende å se om de klarte å fortsette det gode spillet når Bodø kom på besøk til Sør Amfi.

Det ble en meget positiv opplevelse å se kampen mot Bodø. De rødsorte satte forsvaret godt, og Svenn-Erik Medhus sto en meget god kamp. Det ble ikke mindre enn to strafferedninger, og mange andre gode spillredninger . Det var også morsomt å se at Medhus noterte seg på scoringslisten, ikke bare en, men to ganger.

Den første scoringen kom med et skudd fra mål til mål, hvor Bodøs målvakt fikk tak i ballen, men snublet bakover og tok med seg ballen inn i mål. Den andre kom helt på slutten av kampen hvor utespillerne trakk med seg forsvaret til Bodø helt over på den ene siden, mens Medhus kom i stor fart opp på den andre siden, fikk ballen og knallet den i mål. En fantastisk avslutning på en flott kamp.

Ellers utmerket ØIF Arendals nye spiller Ola Sørdahl seg meget bra i denne kampen. Hele åtte nettkjenninger og toppscorer for ØIF Arendal. Han mottok meget velfortjent bestemannspremien etter kampen.

Flere spillere markerte seg meget postitivt i denne kampen. Det lyste innsatsvilje av alle spillerne på ØIF Arendal denne kvelden, og de tok grep om kampen helt fra start. Bodø ledet med 0 – 2 helt til å begynne med, men etter det så aldri de rødsorte seg tilbake og dro jevnt og trutt i fra.

Guttene viste frem meget godt håndballspill, og ordentlig artisteri til tider. David Svenningen viste ikke mindre enn to ganger frem noen frekke finter og ballartisteri som fikk stemningen blant publikum til å stå i taket.

Til pause var stillingen 16 – 11, etter at Kenny Ekman fikk satt inn et supermål i siste sekund. Andre omgangen fortsatte med meget godt spill av hjemmelaget, og ledet aldri med mindre enn fem mål.

Etter to ganger tredve minutter ble fasiten at hjemmelaget hadde hanket inn to nye poeng med sifrene 30 – 24. Dermed rykket ØIF Arendal opp på fjerdeplass på tabellen i Postenligaen, og er godt posisjonert for å være med i tetstriden fremover.