ØIF Arendal er videre til playoff! – ØIF Arendal

ØIF Arendal er videre til playoff!

Etter meget godt målvakstpill av Uros Tomaic i andre omgang vant ØIF Arendal 29-26 over OCI- Lions! Er ØIF Arendal videre til playoff i EHF-cupen!

ØIF Arendal vant 28-25 i Nederland og starter da med ett godt resultat før returkampen i Sparebanken Sør Amfi. OCI-Lions begynte kampen best og ledet 1-3, etter tre minutter spilt. Anders Myhra satte inn 3-5 for ØIF Arendal etter syv minutter spilt. Josip Vidovic setter inn 4-6 for ØIF Arendal etter åtte minutter spilt. Sander Simonsen med sitt første for dagen, 5-6. Før August Baskår Pedersen også setter inn sitt første for dagen, 6-6 etter ti minutter spilt. Jesper Munk som kom tilbake fra skade sist kamp mot OCI-Lions setter inn sitt første for dagen, 7-7. Før Åsmund Start redder to baller og Eirik Heia Pedersen og August Baskår Pedersen legger på til 9-7. Kapteinen stiger frem igjen, 10-8 etter femten minutter spilt. Josip Vidovic 11-9 etter seksten minutter spilt, før Åsmund Strat redder den påfølgende kontringen. Sondre Paulsen prøver for andre gang på straffekast, denne gang skårer han, 12-11 etter tjue minutter spilt. Sander Simonsen stiger frem på vingen å legger på til 13-11 etter tjueen minutter spilt. August Baskår Pedersen legger på til 14-11. Igjen August Baskår Pedersen, 15-11 etter tjuetre minutter spilt. ØIF Arendal får straffekast å Sondre Paulsen fører an, 16-13 etter tjueseks minutter. Erik Heia Pedersen stiger fram igjen å setter 17-13 etter tjuesyv minutter spilt. Igjen Heia Pedersen, 18-14 tjueåtte minutter spilt. Sondre Paulsen stiger frem på straffekast å setter inn 19-16.

August Baskår Pedersen starter andre omgang for ØIF Arendal forrykende, 20-16. Sondre Paulsen sniker ballen inn på straffekast, 21-17 etter to minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen får igjen hull å gå i, 22-20 etter ni minutter spilt av andre omgang. August Baksår Pedersen får sneket inn ballen fra spiss vinkel, 23-20. August Baskår igjen, 24-20 etter sytten minutter spilt av andre omgang. Sondre Paulsen øker ledelsen for ØIF Arendal, 25-22 etter tjuetre minutter spilt av andre omgang. Eirik Heia Pedersen stiger frem å øker ledelsen ytterligere, 26-23 med fem minutter igjen av andre omgang. David Rui kommer inn de siste minuttene å noterer for seg en skåring, 28-24. Sondre Paulsen igjen 29-25.