ØIF Arendal overkjørte BHK i Bodø spektrum! – ØIF Arendal

ØIF Arendal overkjørte BHK i Bodø spektrum!

ØIF Arendal hadde overtaket fra start til slutt å vinner ganske så fortjent 34-28 i Bodø spektrum. Les under får se hvordan kampen utartet seg.

Sander Simonsen skåret kampens første mål etter femti sekunder, deretter Josip Vidovic og kaptein Eirik Heia Pedersen, 3-3 etter fem minutter spilt. Kapteinen stiger opp igjen, 4-3 til ØIF Arendal. Josip Vidovic skårer igjen, 5-3 etter åtte minutter. August Pedersen skårer sitt første for dagen, 6-3. Igjen August Pedersen, 7-3 etter ti minutter. Bodø tar timeout rett etterpå. Sondre Paulsen og August Pedersen øker ledelsen ytterligere, 4-9 etter elleve minutter. Eirik Heia Pedersen utnytter rommet og øker til, 10-4 i favør ØIF Arendal. August Baskår sender en fin ball til Sondre Paulsen som setter den enkelt i mål, 11-5 til ØIF Arendal. Josip Vidovic igjen, 12-5 til ØIF Arendal etter sytten minutter spilt. Sondre Paulsen øker ledelsen igjen, 13-5 til ØIF Arendal. Nok en gang Josip Vidovic sitt fjerde for dagen, 14-7 til ØIF Arendal. August Pedersen får til en kontring 15-7, Bodø tok deretter sin andre timeout allerede i første omgang! August Pedersen lurer keeperen på straffekast, 16-7 til ØIF Arendal. August Pedersen gjør innløp fra kanten og putter ballen i mål, 17-8 til ØIF Arendal etter tjuefem minutter spilt. Sondre Paulsen setter inn ØIF Arendals 18ende mål! 18-9 til ØIF Arendal. August Pedersen lurer igjen keeperen, 19-11 til ØIF Arendal etter tjueåtte minutter spilt. August Pedersen skårer omgangens siste mål, 20-12 til ØIF Arendal.

Andre omgang, Sondre Paulsen er sikker på straffe å skårer ØIF Arendals første mål i andre omgang, 21-13 til ØIF Arendal etter tre minutter. Jesper Munk får stå alene på streken å setter ballen i mål, 22-14 til ØIF Arendal. August Pedersen er sikker på kontringen fra Uros Tomic og setter inn sitt tiende for dagen, 23-15 til ØIF Arendal. Sander Simonsen er sikker på vingen, 24-16 til ØIF Arendal. Fint spill igjen, Sondre Paulsen sitt syvende for dagen, 25-16 til ØIF Arendal. Sondre Paulsen smeller inn mål før ØIF Arendal igjen, 26-19 til ØIF Arendal etter fjorten minutter. August Pedersen setter inn sitt tolvte for dagen, 27-20 til ØIF Arendal etter seksten minutter spilt. Sondre Paulsen lurer ballen i mål, 28-21 til ØIF Arendal. August Pedersen skårer sitt trettende for dagen, 29-22 til ØIF Arendal etter nitten minutter spilt. August Pedersen igjen, 30-23 til ØIF Arendal. Sondre Paulsen er sikker på straffe, 31-24 til ØIF Arendal. Åsmund Strat kommer inn å redder straffe i sluttminuttene, 31-24 til ØIF Arendal. Sondre Paulsen er igjen sikker på 7-meteren. 32-24  til ØIF Arendal. August Pedersen setter ballen i mål igjen, 32-24 etter tjuefem minutter. Sondre Paulsen pynter på resultatet, 34-27 til ØIF Arendal etter tjueåtte minutter. ØIF Arendal vant tilslutt 34-28!