ØIF Arendal vant komfortabelt over Nøtterøy – ØIF Arendal

ØIF Arendal vant komfortabelt over Nøtterøy

ØIF Arendal tok idag lørdag i mot et Nøtterøy i poengnød til kamp i Sparebanken Sør Amfi. Slik var kampen:

Josip Vidovic kontret inn kampen og ØIF Arendals første mål. ØIF Arendal fikk lurt ballen inn, å satte inn 1-1. August Baskår Pedersen reduserte før ØIF Arendal og satte inn 2-2 etter seks minutter spilt. Josip Vidovic med sitt andre for dagen, 3-2. Laurits Rannekleiv og August B. Pedersen setter inn ballen i mål, 5-4 til ØIF Arendal etter ni minutter spilt. Kristoffer Pedersen er sikker på 7-meteren og setter inn 6-5 til ØIF Arendal. Laurits Rannekleiv setter inn 7-6 etter tretten minutter spilt. Laurits Rannekleiv kjemper ballen i mål igjen, 8-7 til ØIF Arendal etter seksten minutter spilt. Sondre Paulsen setter inn sitt første for dagen, 9-8 til ØIF Arendal.  Josip Vidovic reduserer for ØIF Arendal, 10-10 etter tjueto minutter spilt. Sondre Paulsen er også sikker på 7-meteren, 11-10 til ØIF Arendal etter tjuetre minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter inn sitt første for dagen, 12-10 til ØIF Arendal etter tjuefire minutter spilt. August Baskår Pedersen setter ballen i mål, 13-10 til ØIF Arendal. Kristoffer Pedersen er enda en gang sikker på 7-meteren, 14-11 til ØIF Arendal. Josip Vidovic dribler seg gjennom og setter ballen i mål, 15-12 til ØIF Arendal og omgangens siste mål.

Andre omgang startet med en flyger som Josip Vidovic fly inn i mål, 17-12. Eirik Heia Pedersen satte inn 17-12 etter to minutter spilt av andre omgang. Josip Vidovic igjen, 18-12. Eirik Heia Pedersen satte ballen i mål, 19-12 til ØIF Arendal. Josip Vidovic skårer igjen, 20-13 til ØIF Arendal etter fire minutter spilt. Sondre Paulsen setter inn sitt andre for dagen, 21-14 til ØIF etter seks minutter spilt. Kristoffer Pedersen er igjen sikker fra straffemerket, 22-14 til ØIF Arendal. Sondre Paulsen lurer Nøtterøy spillerne, 23-14 etter åtte minutter spilt. Sondre Paulsen sender en backhand til Sander Simonsen som setter ballen enkelt i mål, 24-16 til ØIF Arendal. Eirik Heia Pedersen stiger opp og setter inn 25-18 til ØIF Arendal etter fjorten minutter spilt av andre omgang. Sander Simonsen setter inn enda et mål, 26-18 til ØIF Arendal. Kragerøgutten Kristoffer Pedersen smeller inn sitt fjerde for dagen, 27-19 til ØIF Arendal. Kristoffer Pedersen igjen, 28-21 til ØIF Arendal etter tjue minutter spilt av andre omgang. Igjen Kristoffer Pedersen, 29-22 til ØIF Arendal. Kaptein Eirik Heia Pedersen stiger frem og smeller ballen i mål, 30-2 til ØIF Arendal etter tjuetre minutter spilt. Unggutten Marius Nilsen kommer inn for ØIF Arendal i det Sander Simonsen setter ballen i mål, 31-22 til ØIF Arendal etter tjuefire minutter spilt av andre omgang. Marius Nilsen er sikker på 7-meteren, 32-23 til ØIF Arendal. Sander Simonsen setter ballen i mål enda en gang, 33-23 etter tjueseks minutter spilt av andre omgang. Ungguttene Henrik Jensen Gangdal og Oscar Duus Carlsen kom også innpå for ØIF Arendal. ØIF Arendal vinner komfortabelt 33-26 og Nøtterøy forblir poengløse.