Svermen: – Kom i rødt eller sort!

Svermens Kari Sunde drømmer om en Sparebanken Sør Amfi som ynder av liv fra mer enn 2 000 tilskuere. Og hun drømmer og oppfordrer alle til å møte i klubbens farger. – Lørdag håper jeg at alle stiller i rødt og sort. Kler seg i klubbens farger og viser både visuelt og verbalt støtte til gutta på banen, oppfordrer hun.

Skrevet av ØIF Arendal

Hun gleder seg som bare det. Dette er julaften en snau måned på forhånd. Det å få lov til å glede seg til store kamper mot virkelig store motstandere. Og nå håper både klubben og Svermen at publikum benytter anledningen til å fylle opp hallen. Og til å kle seg i klubbens DNA – i klubben røde og sorte farger.

– Det hadde vært super moro om mange var kledd i samme farge. Det gir et ekstra visuelt inntrykk. Og jeg håper virkelig at folk tør å slippe seg løs. For i morgen trenger gutta virkelig all den drahjelp det er mulig å gi dem.

Og har du ikke rød genser eller jakke, vet Kari råd.

– Svermen selger ØIF Arendal flagg. Og ikke minst selger vi «tuter» i hallen. Kom innom å kjøp om du ikke har eget «supporterutstyr», oppfordrer hun.

Da vet du hva som gjelder i morgen. Ta deg ut på tribunen. Vit at din innsats er av stor betydning for dem ute på banen. Og har du klær i klubbens farger, ta dem på når du kommer til hallen i morgen!