ØIF Arendal trakk det lengste strået mot Elverum! – ØIF Arendal

ØIF Arendal trakk det lengste strået mot Elverum!

ØIF Arendal møtte onsdag kveld Elverum i en kamp som var jevn helt til siste minutt!

Elverum skåret kampens første mål med Tine Poklar etter ett minutt spilt. Jesper Munk og Sander Simonsen reduserte for ØIF Arendal, 2-2 etter fire minutter spilt. August B. Pedersen satte inn sitt første for dagen, 6-3 etter ni minutter spilt. Josip Vidovic satte også inn sitt første for dagen, 6-4. Sander Simonsen satte inn sitt andre for dagen, 6-5 etter elleve minutter spilt. Jesper Munk satte inn sitt andre for dagen, 6-6. Jesper Munk setter ballen sikkert i mål, 7-7.  Josip Vidovic lurte seg gjennom Elverum spillerne, 8-8. Eirik Heia Pedersen satte inn sitt første for dagen, 8-9 og ØIF Arendal er i ledelsen. Jesper Munk står sikkert på streken og setter ballen i mål, 9-10 etter atten minutter spilt. Josip Vidovic satte inn sitt tredje for dagen, 10-11. Sander Simonsen er igjen sikker, 10-12. Josip Vidovic er sikker 1 mot 1 og setter ballen sikkert i mål, 10-13. Augsut B. Pedersen sender ballen over Elverum spillerne og til Sondre Paulsen som setter ballen sikkert i mål, 10-14.  Josip Vidovic setter ballen sikkert i mål, 12-15 etter tjueseks minutter. Jesper Munk igjen sikker på streken, 13-16 etter tjueåtte minutter spilt. ØIF Arendal går til pause i ledelsen, 15-16.

Josip Vidovic satte ballen sikkert i tomt bur, 15-17. Jesper Munk er enda en gang, 17-18 etter trettito minutter spilt. Eirik Heia Pedersen stiger til værs og setter ballen sikkert i mål, 18-19.  Sondre Paulsen er sikker fra syv-meteren, 20-20. Kapteinen er igjen sikker, 20-21 etter trettisyv minutter spilt. Sondre Paulsen er igjen sikker fra syv-meteren, 21-22 etter førtito minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen sikkert i mål, 22-23. Jesper Munk er igjen sikker alene på streken, 23-24. Eirik Heia Pedersen er sikker, 24-25.  August B. Pedersen får sin tredje tominutter og får dermed rødt kort etter femtito minutter spilt. Josip Vidovic er sikker og lobber ballen over keeper, 27-27. Martin Lindell legger ballen følsomt i mål, 28-28 etter femtifire minutter spilt. Jesper Munk setter inn sitt åttende for dagen, 29-29 etter femtiseks minutter spilt. Eirik Heia Pedersen har hodet kaldt, 29-30. Sondre Paulsen!!! 29-31!! UROOOOOOS TOMICC!!!!!!!!!!!!!!! Han redder den aller siste ballen! OG ØIF ARENDAL VINNER 30-31!