ØIF Arendal tapte for Kolstad men fikk bronse i årets eliteserie! – ØIF Arendal

ØIF Arendal tapte for Kolstad men fikk bronse i årets eliteserie!

ØIF Arendal møtte onsdag kveld Kolstad på bortebane i Trondheim. Det endte dessverre med tap for ØIF Arendal men det ble likevel bronse i årets eliteserie.

Jesper Munk setter inn kampens første mål, 1-0 til ØIF Arendal etter ett minutt spilt. Martin Lindell stiger til værs og smeller ballen i mål, 2-0 til ØIF Arendal etter to minutter spilt. Jesper Munk setter ballen i mål, 3-3 etter fire minutter spilt. August B. Pedersen kontrer ballen i mål, 4-3 til ØIF Arendal etter fire minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen i mål og åpner målkontoen for dagen, 5-4 til ØIF Arendal etter syv minutter spilt. Martin Lindell setter ballen sikkert i mål, 6-4 til ØIF Arendal etter åtte minutter spilt. Eirik Heia Pedersen får en flyger fra Sondre Paulsen og setter balle sikkert i mål, 7-5 til ØIF Arendal etter ti minutter spilt. Sander Simonsen setter ballen trygt i mål fra flyger, 8-6 til ØIF Arendal etter seksten minutter spilt. Jesper Munk setter ballen i mål, 9-9 etter nitten minutter spilt. August B. Pedersen er sikker fra syv-meteren og reduserer for ØIF Arendal, 10-10 etter tjuefire minutter spilt. August puttet også omgangens siste mål for ØIF Arendal

Martin Lindell scorer første mål i andre omgang, 12-17 etter seks minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen i mål, 13-18 etter ni minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell setter ballen i mål, 14-18 til ØIF Arendal. August B. Pedersen satte ballen sikkert i mål 15-18 etter atten minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 16-21 etter tjueto minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell setter ballen i mål, 17-22 etter tjueseks minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen setter ballen i mål, 18-23 etter tjueåtte minutter spilt av andre omgang. Jesper Munk setter inn sin fjerde for dagen, 19-24 i kampens siste spilleminutt. Kampen endte tilslutt med tap for ØIF Arendal, 19-25. ØIF Arendal fikk dermed bronse i årets eliteserie.