ØIF Arendal videre til semifinale i sluttspillet! – ØIF Arendal

ØIF Arendal videre til semifinale i sluttspillet!

ØIF Arendal møtte onsdags kveld FyllingenBergen til andre kvartfinalekamp i sluttspillet. Der vant ØIF Arendal og er dermed videre til semifinale i sluttspillet!

ØIF Arendal startet med Josip Vidovic som er tilbake fra skade. Josip Vidovic scoret også kampens første mål etter to minutter spilt. Jesper Munk sto på streken og satte ballen i mål, 2-1 til ØIF Arendal etter fem minutter spilt. Josip Vidovic smeller ballen i krysset, 3-2 til ØIF Arendal. August B. Pedersen åpnet målkontoen for dagen, 4-2 til ØIF Arendal etter seks minutter spilt. ØIF Arendal hadde en dårlig timeout før Marinko Kurtovic tok timeout på stillingnen 4-6 til FyllingenBergen etter femten minutter spilt.

August B. Pedersen er sikker fra syv-meteren 5-6 til ØIF Arendal etter sytten minutter spilt. August B. Pedersen igjen sikker fra syv-meteren, 6-8 til ØIF Arendal etter tjueen minutter spilt. Sondre Paulsen sikker fra syv-metern, ØIF ligger under 7-9 etter tjuetre minutter spilt. Sondre Paulsen setter ballen i mål, 8-9 etter tjuefire minutter spilt. Jesper Munk setter ballen i mål, sikkert fra streken, 9-10 ligger ØIF under. ØIF Arendal lå under 12-9 til pause.

Laurtis Rannekleiv setter ballen i mål, 10-12 ligger ØIF Arendal under med to. Lars Kristian Bjørnsen scorer sitt første for dagen, 11-13 etter fire minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 12-14 etter fem minutter spilt av andre omgang. Martin Lindell semller ballen i mål, 13-15 etter ni minutter spilt av andre omgang. August B. Pedersen bommer på syv-meteren men setter ballen i mål på returen, 14-15 ØIF ett under. Martin Lindell setter ballen i mål, 15-17 ØIF Arendal ligger under med to mål tretten minutter spilt. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 16-17 ØIF under med ett. Eirik Heia Pedersen igjen, 17-18. Martin Lindell reduserer for ØIF Arendal, 18-18 etter sytten minutter spilt.

Eirik Heia Pedersen setter igjen ballen i mål, kapteinen har snudd kampen for ØIF Arendal, 19-18. Jesper Munk setter ballen i mål, 20-18 med ni minutter igjen å spille. Eirik Heia Pedersen setter ballen i mål, 21-20 med fem minutter igjen å spille. Martin Lindell setter ballen i mål, 22-21 til ØIF etter tjuesyv minutter spilt. August B. Pedersen setter ballen i mål, 23-22 med syv sekunder igjen å spille. ØIF Arendal vinner 23-22 og er videre til semfinale i sluttspillet!